Menukaart
Restaurant De Zaak Menukaart
Menu
Brood & dip | aioli | pesto | € 5,50 |
Gamba in tempura | chili-dip (p.st.) | € 1,75 |
Gemarineerde olijven | € 3,50 |
Appetizer plateau | brood & dip | tempura gamba's (2) | gemarineerde olijven | gedroogde vleeswaren | € 16,50 |
Charcuterie plateau | diverse vleeswaren | crostini's | gesneden op de Berkel Flywheel | € 15,50 |
Flammkuchen | keuze uit toppings: | |
Noorse zalm | crème fraîche | ui | rucola | € 10,-- |
Huisgemaakte Pancetta | crème fraîche | ui | rucola | € 9,-- |
Huisgemaakte bitterbal (4 stuks) | keuze uit: | |
Kalfsvlees | € 5,-- |
Risotto & tomaat | € 5,-- |
Huisgemaakte mix | bitterbal | loempia | mayonaise | € 13,50 |
Rundercarpaccio | cashewnoot | truffel mayonaise | Parmezaanse kaas | rucola | € 14,50 |
Op bord gerookte Noorse zalm | wakame salade | sesam mayonaise | kruidenroomkaas | € 14,50 |
Krokante tortilla | pulled pork | zoetzure groente | chili mayonaise | € 10,50 |
Huisgemaakte loempia | hoisin-dip | keuze uit vulling: | |
Pulled mushroom | taugé | wortel | lente ui (VEGAN) | € 7,50 |
Kabeljauw | taugé | wortel | lente ui | € 9,50 |
Soep van de dag | vers gebakken Focaccia brood | € 7,25 |
The Chef's special Te bestellen in een vlees, vis of vegetarische variant |
€ dagprijs |
"Steak de Zaak" | Diamanthaas | gepofte aardappelkroket oesterzwam | jus de veau |
|
200 gram | € 32,50 |
400 gram | € 44,50 |
Pasta linguine | room | Parmezaanse kaas | cherrytomaat groene kruiden | rucola |
€ 18,50 |
Met gamba's | € 28,50 |
Risotto | Hollandse oesterzwam | Parmezaanse kaas groene kruiden (VEGAN mogelijk) |
€ 19,50 |
Biologische BBQ Mais-hoender | aardappel mousseline | rucola | roomkaas | kaas koekje | € 23,50 |
Zeebaars | Hollandse kriel | paksoi | gepofte paprika saus | sour-cream dip | € 31,50 |
Daily Bite Te bestellen in een vlees, vis of vegetarische variant |
€ dagprijs |
Europese kazen van "de Zuivelhoeve Doetinchem" geroosterde amandelen | huisgemaakte seizoens-jam |
€ 14,-- |
Crème brûlée | "de klassieker" | karamel ijs | € 10,-- |
Weekdessert | € 7,50 |
Friandise plateau | bonbons | karamel-fudge gebakken chocolade | "lekker bij de koffie" |
€ 6,50 |
IJs per bol |
€ 2,50 |
Hollandse aardbeien | hangop | vanille ijs aan tafel af gegarneerd met chocolade |
€ 8,50 |
Laat u verrassen door de keukenbrigade met 5 kleine gerechten, welke uitstekend bij elkaar aansluiten. Het bites arrangement is een volwaardige maaltijd en wordt iedere 3 weken vernieuwd. Mocht u geen liefhebber zijn van bijvoorbeeld vis of vlees, laat het ons weten, dan zorgen wij voor een gepast alternatief.
Absoluut een aanrader! € 42,50
(uitsluitend per tafel te bestellen)
Kaasplateau i.p.v. een zoet nagerecht € 7,50
Kaasplateau als 6de gang € 14,--
Crème brûlee i.p.v. zoet nagerecht € 5,25
© 2024 - Restaurantdezaak.nl