Menukaart
Restaurant De Zaak Menukaart
Menu
Brood & dip | aioli | pesto | € 5,50 |
Gamba in tempura | chili-dip (p.st.) | € 1,75 |
Gemarineerde olijven | € 3,50 |
Appetizer plateau | brood & dip | tempura gamba's (2) | gemarineerde olijven | gedroogde vleeswaren | € 16,50 |
Charcuterie plateau | diverse vleeswaren | crostini's | gesneden op de Berkel Flywheel | € 15,50 |
Kaas- ui stengels | sour-cream | groene kruiden | € 5,-- |
Flammkuchen: | |
Noorse zalm | crème fraîche | ui | baby spinazie | € 10,-- |
Huisgemaakte Pancetta | crème fraîche | ui | baby spinazie | € 9,-- |
Huisgemaakte bitterbal (4 stuks) | mosterd mayonaise | |
Kalfsvlees | € 5,-- |
Risotto & tomaat | € 5,-- |
Huisgemaakte mix | bitterbal | loempia | mayonaise | € 13,50 |
Rundercarpaccio | cashewnoot | truffel crème | Parmezaanse kaas | rucola | € 11,75 |
supplement eendenlever | € 3,75 |
"Garnalencocktail" | rivierkreeftstaartjes | kropsla | whisky saus | rode ui | knoflook crostini |
€ 12,75 |
Krokante tortilla | pulled pork | zoetzure groente | chili mayonaise | € 9,50 |
Huisgemaakte loempia | hoisin-dip | |
Pulled Jack fruit | taugé | wortel | lente ui (VEGAN) | € 6,50 |
Kabeljauw | taugé | wortel | lente ui | € 8,50 |
Soep van de dag | huisgemaakte soepstengel met sour cream dip | € 7,25 |
The Chef's special | € 9,50 |
"Steak de Zaak" | Diamanthaas | gepofte aardappelkroket oesterzwam | jus de veau |
|
200 gram | € 27,50 |
400 gram | € 40,50 |
Zeebaars | krielaardappel | paksoi | sour-cream gepofte paprika roomsaus |
€ 29,50 |
Pasta linguine | room | Parmezaanse kaas | cherrytomaat groene kruiden | rucola |
€ 16,50 |
Met gamba's | € 26,50 |
Risotto | Hollandse oesterzwam | Parmezaanse kaas groene kruiden (VEGAN mogelijk) |
€ 18,50 |
Biologische Mais-hoender | aardappel mousseline | snijbonen roomkaas | kaak koekje |
€ 19,50 |
Varkensmedaillon | stamppot rucola | cherrytomaat | peper jus | € 19,50 |
"Seizoens-klassieker" | Wildstoof | krokant bladerdeeg rode kool | Pommes Dauphine | kastanje champignons |
€ 23,50 |
Daily Bite | € 17,50 |
Europese kazen van "de Zuivelhoeve Doetinchem" geroosterde amandelen | vijgenjam | druiven |
€ 11,50 |
Crème brûlée | "de klassieker" | karamel ijs | € 8,-- |
Pure chocolade brownie | gekarameliseerde banaan cheese-cake crème | vanille ijs |
€ 6,50 |
Weekdessert | € 6,75 |
Friandise plateau | bonbons | karamel-fudge gebakken chocolade | "lekker bij de koffie" |
€ 6,-- |
IJs per bol |
€ 2,-- |
Laat u verrassen door de keukenbrigade met 5 kleine gerechten, welke uitstekend bij elkaar aansluiten. Het bites arrangement is een volwaardige maaltijd en wordt iedere 3 weken vernieuwd. Mocht u geen liefhebber zijn van bijvoorbeeld vis of vlees, laat het ons weten, dan zorgen wij voor een gepast alternatief.
Absoluut een aanrader! € 42,50
(uitsluitend per tafel te bestellen)
Kaasplateau i.p.v. een zoet nagerecht € 6,--
Kaasplateau als 6de gang € 9,25
Crème brûlee i.p.v. zoet nagerecht € 5,25
© 2023 - Restaurantdezaak.nl