Kom als groep eten bij Restaurant De Zaak

 

De Zaak leent zich uitstekend als locatie voor een diner of borrel met een groot gezelschap. Is het gezelschap iets kleiner (max. 8 per.) en wilt u helemaal apart dineren of borrelen dan kan dat in onze private dining.        De Zaak biedt allerlei mogelijkheden.

Onderstaand vindt u diverse menu-opties waar u gebruik van kunt maken wanneer u met een groep bij ons komt dineren.

 

VIJF GANGEN BITES-
ARRANGEMENT 

€42,50 

 

Laat u verrassen door de keukenbrigade met vijf kleine gerechten. Deze vijf gerechten sluiten uitstekend bij elkaar aan. De vijf gerechten bij elkaar zijn een volwaardige maaltijd. Kom heerlijk avondvullend dineren.

Mocht u geen liefhebber zijn van bijvoorbeeld vis of vlees, laat het ons weten en dan zorgen wij voor een gepast alternatief.

Absoluut een aanrader!

 

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u gebruik maken van ons speciale groepsarrangement. U wordt dan ontvangen met een glaasje Cava, Brood & dip met aioli, het 5-gangen bites arrangement en koffie of thee na. U kunt tijdens het diner gebruik maken van ons bier, frisdrank en huiswijn assortiment.                                    (Het arrangement bestaat uit 3 uren)

€ 62,50 

 

3-GANGEN KEUZE MENU 

€ 39,50

Het 3-gangen keuze menu bestaat uit een voor- hoofd- en nagerecht. 
Het 3-gangen keuze menu is geheel afhankelijk van het seizoen.
Bent u benieuwd naar ons meest recente 3-gangen keuze menu; neemt u dan contact met ons op.

 

-NIET- LOPEND BUFFET 

 € 42,50

Wat is er nu vervelender dan met familie, vrienden of collega's een avondje uit eten te gaan terwijl de helft van het gezelschap de hele avond in de rij staat bij het koud- en warm buffet.

Restaurant De Zaak introduceert het -niet- lopend buffet. U kunt lekker blijven zitten terwijl de bediening u de gehele avond voorziet van diverse koude en warme gerechten. Gedurende de avond serveren wij diverse gerechten welke op verschillende plateaus op uw tafel worden gepresenteerd, zodat een ieder hetgeen kan pakken waar hij of zij zin in heeft.

Het voordeel; voor éénieder watwils, onbeperkt genieten van diverse voor- hoofd en nagerechten en niet meer in de rij staan bij het buffet (vanaf 10 personen)   

 

 

Dit is zomaar een greep uit onze vele mogelijkheden. Mocht u uit de hierboven genoemde arrangementen geen keuze kunnen maken, dan kunnen we natuurlijk altijd een "voor u op maat gemaakt" arrangement samenstellen.