4-gangen verrassingsmenu De Zaak@home

Wij zullen na Kerst 2021 tijdelijk stoppen met De Zaak@Home. I.v.m. een verbouwing van de keuken zal het niet mogelijk zijn om de gerechten voor jullie voor te bereiden. Hierdoor zullen wij in januari 2022 niet beschikbaar zijn om bestellingen te plaatsen. 

Wij hebben een smaakvol 4-gangen bites arrangement voor u samengesteld, bestaande uit een voorgerecht, soep met vers gebakken maisbrood, een makkelijk thuis te bereiden hoofdgerecht en een smaakvol dessert.

Uiteraard bezorgen wij u het 4-gangen bites arrangement thuis van vrijdag t/m zondag met een uitgebreide omschrijving en handige tips om de verschillende gerechten simpel en snel op te warmen en mooi op bord te serveren. 

Wilt u uw avond helemaal compleet maken... Wij zorgen graag voor een bijpassende fles wijn, inclusief uitgebreide toelichting over de wijn-spijs combinatie.

 

 

 

Tafel met  wijn en eten

Wij bezorgen binnen een radius van 15 kilometer rondom Doetinchem. Mocht u verder weg wonen of de bestelling liever zelf op willen halen dan kan dit uiteraard ook bij ons in de Grutstraat. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij ervoor zorgen dat deze op de desbetreffende dag tussen 17.00 en 18.00 uur bij u aan huis bezorgd wordt.

Bij de bestelling overhandigen wij u een factuur, welke naderhand voldaan kan worden. 

U kunt uw bestelling simpel en snel doorgeven in het bestelformulier, via info@restaurantdezaak.nl of telefonisch op nr: 0314-361022

Indien het gaat om een bestelling voor dezelfde dag dan is het mogelijk om uw bestelling te plaatsen tot uiterlijk 13.00 uur, zodat wij deze later die dag bij u aan huis kunnen bezorgen.

 

4-gangen bites arrangement De Zaak@home     € 32,50 p.p.

 

 Fles Finca la Carrasca     € 14,-- per fles

· Bianco: Sauvignon Blanc | Verdejo
· Rosso : Tempranillo
· Rosado: Tempranillo

 

Fles bijpassende wijn     € 17,50 per fles          
incl. uitgebreide wijn-spijs toelichting

 

Fles Besserat de Bellefon Blue Champagne    € 49,95 per fles