4-gangen verrassingsmenu De Zaak@home

Mist u het ook zo; ons heerlijke verrassingsmenu?! Maak dan kennis met de ZAAK@HOME! 

Wij hebben een smaakvol 4-gangen bites arrangement voor u samengesteld, bestaande uit een voorgerecht, soep met vers gebakken maisbrood, een makkelijk thuis te bereiden hoofdgerecht en een smaakvol dessert.

Uiteraard bezorgen wij u het 4-gangen bites arrangement thuis van vrijdag t/m zondag met een uitgebreide omschrijving en handige tips om de verschillende gerechten simpel en snel op te warmen en mooi op bord te serveren. 

Wilt u uw avond helemaal compleet maken... Wij zorgen graag voor een bijpassende fles wijn, inclusief uitgebreide toelichting over de wijn-spijs combinatie.

Vanaf 30 april is ons terras weer geopend voor lunch en borrel van vrijdag t/m zondag tussen 12:00 en 18:00. U bent van harte welkom om bij ons op het terras te beginnen met een borrel, om daarna een tasje met ons verassingsmenu mee naar huis te nemen. Wij zorgen dat dit op de gewenste tijd voor u klaar staat!  

 

 

Bezorg schema aprilmei

Wij bezorgen binnen een radius van 15 kilometer rondom Doetinchem. Mocht u verder weg wonen of de bestelling liever zelf op willen halen dan kan dit uiteraard ook bij ons in de Grutstraat. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen zullen wij ervoor zorgen dat deze op de desbetreffende dag tussen 17.00 en 18.00 uur bij u aan huis bezorgd wordt.

Bij de bestelling overhandigen wij u een factuur, welke naderhand voldaan kan worden. 

U kunt uw bestelling simpel en snel doorgeven in het bestelformulier, via info@restaurantdezaak.nl of telefonisch op nr: 0314-361022

Indien het gaat om een bestelling voor dezelfde dag dan is het mogelijk om uw bestelling te plaatsen tot uiterlijk 13.00 uur, zodat wij deze later die dag bij u aan huis kunnen bezorgen.

Op 27 april, Koningsdag, bezorgen wij een passend arrangement. U kunt de avond feestelijk beginnen met een heerlijk plateau, vol borrel en amuse hapjes. Later op de avond kunt u het diner voortzetten met een seizoensgebonden hoofdgerecht, en sluit u de avond toepasselijk af met een koninklijk dessert! 

Het arrangement voor Koningsdag is te bestellen via ons bestelformulier. Selecteer hiervoor het K(w)oningsdag arrangement en bij de datum 27 april. Uiteraard kunt u ook bij dit arrangement kiezen voor een compleet pakket met bijpassende wijn. 

 

4-gangen bites arrangement De Zaak@home     € 29,95 p.p.

 

 Fles Finca la Carrasca     € 14,-- per fles

· Bianco: Sauvignon Blanc | Verdejo
· Rosso : Tempranillo
· Rosado: Tempranillo

 

Fles bijpassende wijn     € 17,50 per fles          
incl. uitgebreide wijn-spijs toelichting

 

Fles Besserat de Bellefon Blue Champagne    € 49,95 per fles 

Bestel nu