Groepen

De Zaak leent zich uitstekend als locatie voor een diner, borrel of buffet met een groot gezelschap. (uiteraard kunnen wij de buffetten ook op locatie verzorgen) Is het gezelschap iets kleiner (max. 8 per.) en wilt u helemaal apart dineren, lunchen of borrelen dan kan dat in onze private dining. De Zaak biedt allerlei mogelijkheden.

Onderstaand vindt u vier menu-opties en een aantal buffet-opties waar u gebruik van kunt maken wanneer u met een groep bij ons komt dineren.

 

Menu 1 vijf gangen bites

€ 22,50 

 

Laat u verrassen door de keukenbrigade met vijf kleine gerechten. Deze vijf gerechten sluiten uitstekend bij elkaar aan. De vijf gerechten bij elkaar zijn een volwaardige maaltijd.

Mocht u geen liefhebber zijn van bijvoorbeeld vis of vlees, laat het ons weten en dan zorgen wij voor een gepast alternatief.

Absoluut een aanrader!

 

Voor groepen vanaf 10 personen kunt u gebruik maken van ons speciale groepsarrangement. U wordt dan ontvangen met een glaasje prosecco, stokbrood met aioli, 5-gangen bites arrangement en koffie of thee na. U kunt tijdens het diner gebruik maken van ons bier, frisdrank en huiswijnassortiment. (Het arrangement bestaat uit 3 uren)

€ 39,50 


Menu 2

€ 34,50

Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en pesto 

Of,

Salade geitenkaas, gemengde noten, olijven en honing

Of,

Soep van de dag

***

Steak de Zaak; USA bavette met steaksaus

Of,

Pasta linguini aioli met Parmezaanse kaas, tomatensalsa en rucola (evt. met gamba's)

Of,

Vis van de dag

***

Gateau chaud, warm chocoladetaartje met een vloeibare kern en vanille-ijs

Of,

Diverse soorten ijs van de ambachtelijke ijsboerderij uit Hummelo

  

Menu 3 taste & share

 € 39,50

Het Taste & Share menu bestaat uit drie gangen diverse gerechtjes. Deze gerechtjes worden op grote plateaus geserveerd zodat u er gezamelijk van kan genieten. De voorgerechten worden geserveerd met salade en brood & dip, de hoofdgerechten met verse groenten en frieten. Het nagerecht is een samenstelling van diverse huisgemaakte patisserie. 

 

MENU 4 walking dinner

€ 29,50

8 gangen diverse soorten bites geserveerd op side-plates

 

Buffet-arrangementen Restaurant De Zaak


Buffet 1

Koude gerechten

• Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas, pesto, rucola en pijnboompitten
• Salade met diverse soorten vis o.a. gerookte zalm, garnalen en tonijnsalade
• Huisgemaakte aardappelsalade met creme fraiche en bieslook
• Soep van pomodori tomaat met verse pesto
• Diverse soorten brood met kruidenboter en aioli

Warme gerechten

• Spiesje van kippendij met satésaus en zoetzure groenten
• Krokant buikspek met oosterse marinade en Turks brood
• Verse tagliatelle met zalmfilet en saus van gepofte knoflook
• Aardappels uit de oven met rozemarijn en thijm

Dessert

• Diverse soorten huisgemaakte patisserie

Prijs per persoon: € 17,50,- (inclusief dessert € 22,50)



Buffet 2

Koude gerechten

• Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas, pesto, rucola en pijnboompitten
• Vitello tonato; Rose gebraden kalfsvlees met tonijnmayonaise en kruidensla
• Plateau met sushi & sashimi
• Soep van pomodori tomaat met verse pesto
• Diverse soorten brood met kruidenboter en ailoli

Warme gerechten

• Varkenshaasmedaillons met mosterdsaus
• Zalmfilet in kruidenkorst met een saus van witte wijn
• Krokant buikspek met oosterse marinade en Turks brood
• Pasta met gamba's en saus van knoflook
• Geroosterde krieltjes met verse kruiden en mayonaise
• Gepofte seizoensgroenten

Dessert

• Diverse soorten huisgemaakte patisserie

Prijs per persoon: € 22,50 (inclusief dessert € 27,50)



Buffet 3 (hapjesbuffet)

Koude gerechten (geserveerd in glaasjes en op kleine borden)

• Carpaccio van rund met Parmezaanse kaas, pesto, rucola en pijnboompitten
• Salade met jonge geitenkaas, gemende noten en honing
• Pastrami van eendenborst met oosterse vinaigrette en kruidensla
• Tartaar van zalm met een salade van scharrelei
• Soep van Doesburgse mosterd met uitgebakken spekjes

Warme gerechten

• Zeebaarsfilet met gepofte vergeten groentes
• Tongfilet in een krokant jasje met remoulade
• Ambachtelijke fricandeau met mosterdsaus (wordt aan het buffet voor u gesneden)
• Gemarineerde entrecote met pepersaus (wordt aan het buffet voor u gesneden)
• Huisgemaakte friet met mayonaise

Dessert

• Diverse soorten huisgemaakte patisserie

Kosten per persoon: € 29,50 (inclusief dessert € 34,50)