Acties

 

5-GANGEN BITESARRANGEMENT

€ 24,95

Laat u verrassen door de keukenbrigade met vijf kleine gerechten. Deze vijf gerechten sluiten uitstekend bij elkaar aan. De vijf gerechten bij elkaar zijn een volwaardige maaltijd.

Mocht u geen liefhebber zijn van bijvoorbeeld vis of vlees, laat het ons weten en dan zorgen wij voor een gepast alternatief.

Absoluut een aanrader!

 

Theatermenu

€ 29,50

Heeft u nog een avondprogramma voor de boeg met bijvoorbeeld een theaterbezoek in het Amphion? Wij serveren u een 2-gangen keuze menu met koffie of thee na. U bent ervan verzekerd op tijd bij het theater te zijn! Tussen 17:00 en 19:00 uur staat er een tafeltje voor u klaar.

 

Taste & Share

€ 39,50

De Zaak serveert elke dag het Taste & Share menu! Het Taste & Share menu bestaat uit drie gangen diverse gerechtjes. Deze gerechtjes worden op grote plateaus geserveerd zodat u er gezamelijk van kan genieten. De voorgerechten worden geserveerd met salade en brood & dip, de hoofdgerechten met verse groenten en frieten. Het nagerecht is een samenstelling van diverse huisgemaakte patisserie.

 

RESERVEREN

U kunt telefonisch reserveren op telefoonnummer 0314-361022 of via het formulier op de homepage onder het kopje 'Reserveren'.

Reserveren